زنجیره‌های تولید در بخش کشاورزی باید توسعه یابد

کشاورزنیوز
تاریخ انتشار: دوشنبه 26 آذر 1397 | 09:37 ق.ظ
زنجیره‌های تولید در بخش کشاورزی باید توسعه یابد کشاورزنیوز

زنجیره‌ها در تحقق اقتصاد مقاومتی نقش به‌سزایی داشته، از این رو در جهت ترویج تخصص و دانش این زنجیره در کشور، تبلیغ و اطلاع رسانی بیشتری انجام شود.

به گزارش پایگاه خبری کشاورزنیوز به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس،نماینده ولی فقیه در وزارت جهاد کشاورزی پس از بازدید از بزرگترین زنجیره پرورش شترمرغ کشور در استان فارس، با بیان این مطلب به حمایت‌های سازمان جهاد کشاورزی فارس در شکل‌گیری این زنجیره اشاره کرد و گفت: گسترش فرهنگ ایجاد زنجیره تولید به شکل فعلی، صرفه جویی در هزینه‌ها، تولید اجناس با کیفیت بهتر و قیمت مناسب‌تر را به دنبال خواهد داشت، چرا که فعالیت هر کدام از حلقه‌های این زنجیره به صورت جداگانه مخارج بالایی را به دنبال داشته و در نتیجه قیمت فرآورده‌ها تحت تاثیر مخارج قرار می‌گیرد.

وی با اشاره به این‌که زنجیره پرورش شترمرغ مذکور به لحاظ علمی، فنی و تخصصی از سطح بالایی برخوردار است، تصریح کرد: از این زنجیره میتوان به عنوان یک واحد آموزشی استفاده کرد، بنابراین توصیه می‌شود با راه‌اندازی تور گردشگری کشاورزی علاوه بر آشنایی دانشجویان و دانش‌آموزان، به صورت عملیاتی و از صفر تا صد با این صنعت، در نسل جوان ایجاد انگیزه کنید.

وی با بیان این‌که از وظایف نظام، کنترل حلال بودن گوشت مصرفی مردم است، افزود: از ویژگی بارز این زنجیره رعایت ذبح شرعی است.

نماینده ولی فقیه در وزارت جهاد کشاورزی با بیان این‌که کنترل سلامت غذایی در زنجیرههای تولید آسان‌تر از واحدهای جداگانه است، گفت: سلامت محصول تولیدی از دیگر ویژگی‌های زنجیره مذکور بوده و حتی خوراک شترمرغ نیز در این مجموعه تولید می‌شود.

وی یادآور شد: شرکت سیمرغ پروران پارسه در حال انعقاد تفاهم نامه سه جانبه با بسیج سازندگی و کمیته امداد امام خمینی (ره) بوده که در این تفاهم نامه شرکت مذکور جوجه و نهاده‌ها را تامین کرده و شترمرغ را به صورت تضمینی خرید می‌کند که در این صورت زمینه اشتغال‌زایی پایدار برای مددجویان تحت پوشش کمیته ایجاد می‌شود.

در همین راستا مدیر امور طیور و زنبور عسل جهادکشاورزی استان فارس، گفت: شرکت سیمرغ پروران پارسه، بزرگترین واحد صنعتی پرورش شترمرغ کشور بوده و تنها کشتارگاه اختصاصی شترمرغ در این زنجیره قرار دارد.

علی رستگار افزود: این زنجیره تولیدی به ظرفیت ۴۵۰ قطعه مولد و ۶ هزار قطعه پرواری، قابلیت کشتار هشتاد قطعه در هر شیفت را داراست.

این مقام مسئول گفت: در این مجتمع تولیدی صنعتی و پرورشی علاوه بر تولیدات داخلی این کشتارگاه، بیش از صد واحد تولیدی را در خود استان و استان های مجاور پوشش داده و با تمامی واحدهای پرواری و تولیدی صنعت شترمرغ متصل است.

رستگار یادآورشد: این مجتمع به عنوان زنجیره تولید دارای سالن های پرورش مولد و پرواری ، سایت جوجه کشی ، کارخانه خوراک دام و کشتارگاه صنعتی شترمرغ بوده و دیگر کارخانه های متصل به کشتارگاه شامل فرآوری گوشت ، سوسیس ، انواع کالباس ، برگرها، فرآوری روغن، فرآوری پر، فرآوری پوست تا مرحله پیش دباغی نیز است.

شرکت سیمرغ پروران پارسه در زمینی به مساحت بیست هکتار و در بخش ارژن شهرستان شیراز قرار دارد.


آخرين اخبار
پر بحث ترين
تجهیزات آشپزخانه
شهرزیبارا شهروند زیبا می سازد
نفت
تابناک وب
ثبت نام تحصیلی
تابناك وب
محل كد آمار