ارتقای امنیت غذایی، محور اصلی تحقیقات کشاورزی

تاریخ انتشار: سه‌شنبه 19 می 2020 | 13:39 ب.ظ
ارتقای امنیت غذایی، محور اصلی تحقیقات کشاورزی رییس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی گفت: ارتقای امنیت غذایی و بهره‌وری منابع تولید، محورهای اصلی تحقیقات کشاورزی هستند.

به گزارش کشاورزی پرس به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، «کامبیز بازرگان» در نشست فرهنگ و کشاورزی با موضوع فرهنگ و علمی شدن کشاورزی در راستای جهش تولید، افزود: سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی مسئولیت پیدا کردن راه حل برای بخش کشاورزی، آموزش و ترویج یافته های نو برای گذر از مشکلات به بهره برداران را برعهده دارد.

معاون وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه امنیت غذایی سه مولفه روشن دارد، اظهارداشت: کمیت، کیفیت و دسترسی، سه مولفه اصلی امنیت غذایی هستند که در پژوهش‌های این سازمان مدنظر قرار دارند.

بازرگان با تاکید بر این که ارتقای بهره‌وری در منابع انسانی و منابع تولید در بخش کشاورزی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است، تصریح کرد: افزایش بهره‌وری کشاورزی یکی از پایه های تولید است و در تحقیقات کشاورزی تلاش می‌کنیم، بهره‌وری منابع را بالا ببریم تا امنیت غذایی ما پایدار بماند و نسل های بعدی بتوانند از این منابع ارزشمند بهره‌مند شوند.

معاون وزیر جهاد کشاورزی افزود: ما همچنان در شرایط جنگی قرار داریم و لازم است حداکثر تولیدات را در سال جهش تولید داشته باشیم.


آخرين اخبار
پر بحث ترين
اهواز
محل كد آمار