بیماری حیوانات، اختلال های ایجاد شده در بازار به خاطر همهگیری ویروس کرونا و تاثیرات بلند مدت خشکسالیها بر تولید گوشت جهان تاثیر می گذارد.
در گزارش فائو آمده است:« تجارت بین المللی گوشت احتمالاً رشد متوسطی خواهد داشت ولی این رشد به طرز قابل توجهی آهسته تر از ۲۰۱۹ است و بیشتر از همه، واردات بالای گوشت توسط چین آن را تقویت می کند».
قیمت جهانی گوشت ۸٫۶ درصد از ژانویه ۲۰۲۰ پایین آمده است و بیشترین کاهش قیمت مربوط به گوشت گوسفند و پس از آن گوشت پرندگان، خوک و گوشت گاو است. دلیل این کاهش قیمت، اقدامات اتخاذ شده جهت مهار گسترش ویروس کروناست که باعث کاهش تقاضای جهانی برای واردات و بالا رفتن حجم محصولات گوشتی فروخته نشده شده است.
فائو با اشاره به بخش شیلات اعلام کرد همهگیری ویروس کرونا همچنان بر بازار غذاهای دریایی مخصوصاً محصولات تازه تاثیر می گذارد.