قیصی پور با بیان اینکه شیر جزء مهمی از سبد خانوار است و میتواند بسیاری از نیازهای تغذیهای روزانه انسان را تامین کند، افزود: توجه به مصرف شیر گاومیش در کشور و در نظر گرفتن اینکه مصرف شیر آلوده و محصولات لبنی تولید شده از آن میتواند سلامت مصرف کننده را به خطر بیندازد، تعیین ویژگیها و الزامات این محصول جهت اطمینان از کیفیت آن مهم شمرده میشود.
وی اظهار داشت: در این راستا ۲ استاندارد پژوهش محور با عناوین “شیر استریلیزه گاومیش ویژگیها و روشهای آزمون” و “شیر پاستوریزه گاومیش- ویژگیها و روشهای آزمون” به دبیری شرکت شیر پگاه خوزستان پس از برگزاری چندین جلسه کمیسیون فنی توسط اداره هماهنگی و امور تدوین استاندارد خوزستان در طی دوره زمانی ۲ ساله با حضور شرکتهای تولید کننده شیرگاومیش در استانهای آذربایجان شرقی، غربی، اردبیل، ایلام و خوزستان و نمایندگانی از پژوهشگاه استاندارد، سازمان غذا و دارو، اداره نظارت بر اجرای استاندارد، سازمان جهاد کشاورزی، انجمن صنایع فراوردههای لبنی ایران و آزمایشگاههای همکار در یکم دیماه سال جاری به تصویب رسید.
قیصی پور تصریح کرد: استانهای خوزستان، آذربایجان غربی، اردبیل و ایلام از جمله استانهای تولید کننده شیر گاومیش هستند.