افزایش تولید گوشت قرمز در خوزستان

تاریخ انتشار: دوشنبه 26 دی 1401 | 11:22 ق.ظ
افزایش تولید گوشت قرمز در خوزستان معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی خوزستان از رشد ۱/۲ درصدی تولید گوشت قرمز در استان نسبت به مدت مشابه در سال گذشته خبر داد.

عبدالامیر نیرومند ضمن اعلام خبر فوق اظهار داشت: در ۹ ماه ابتدایی سال جاری ۳۴ هزار تن گوشت قرمز در استان تولید شده که نسبت به مدت مشابه در سال گذشته ۱/۲ درصد رشد یافته است.

وی افزود: گاو‌های دورگ با ۳۴ درصد بیشترین نقش در تامین گوشت قرمز استان را داراست و پس از آن گوسفند با ۳۱ درصد رتبه دوم استان را دارا می‌باشد.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی در ادامه گاو اصیل، گاو بومی، شتر، گاو میش و بز را از دیگر منابع تولید کننده گوشت قرمز استان برشمرد و تصریح نمود: اجرای برنامه‌های اصلاح نژادی از قبیل توسعه گاو‌های دومنظوره استفاده از دام‌های پر بازده با بهبود مدیریت تغذیه دام و اعطای تسهیلات بانکی به دامداران از اقدامات موثر بر افزایش تولید گوشت قرمز در استان خوزستان می‌باشد.


آخرين اخبار
پر بحث ترين
تجهیزات آشپزخانه
شهرزیبارا شهروند زیبا می سازد
نفت
تابناک وب
ثبت نام تحصیلی
تابناك وب
محل كد آمار