سامانه پایش مکان محور داده های بهره برداری شرکت آبیاری کرخه و شاوور راه‌اندازی شد

تاریخ انتشار: دوشنبه 5 تیر 1402 | 11:24 ق.ظ
سامانه پایش مکان محور داده های بهره برداری شرکت آبیاری کرخه و شاوور راه‌اندازی شد مدیر عامل شرکت‌ بهره‌برداری از شبکه‌های آبیاری کرخه و شاوور، از راه اندازی سامانه پایش بر خط داده های بهره برداری از شبکه های آبیاری این شرکت خبر داد.

“مسعود صادقی” با بیان این مطلب که، این سامانه نتیجه تلاش و همت کارشناسان واحد فناوری اطلاعات و ارتباطات این شرکت، در راستای اهداف از پیش تعیین شده در برنامه عملیاتی سالجاری بوده است گفت: خوشبختانه توانستیم، سامانه مانیتورینگ شبکه آبیاری، با هدف پایش شبکه‌ توزیع آب و مدیریت بهینه و متمرکز آبرسانی شرکت را، نصب و راه‌اندازی نماییم.

وی افزود: از ابتدای زمستان سال‌جاری با تشکیل جلسات تخصصی و تعیین اهداف و نحوه توسعه و تجمیع اطلاعات، فرآیند تولید و بهره برداری از نرم افزارهای مربوطه و نیز بستر سازی‌های لازم در خصوص پایش و مراقبت از شبکه آبیاری در دستور کار این شرکت قرار گرفت.

مدیر عامل شرکت‌ بهره‌برداری از شبکه‌های آبیاری کرخه و شاوور تصریح کرد: با اجرای این پروژه، شرکت آبیاری کرخه و شاوور جزو معدود شرکت‌های بهره‌برداری سازمان آب و برق خوزستان محسوب می‌شود که با قابلیت بالا نسبت به کنترل مداوم پارامترهای شبکه‌های بهره برداری اقدام می نماید.

وی گفت: این سیستم، قابلیت مانیتورینگ تمامی پارامترهای مرتبط با کیفیت و پایداری شبکه را به صورت مکان محور داراست و قادر است گزارشات متعدد لحظه ای و مقایسه ای با سوابق از وضعیت فعالیت پمپ ها ایستگاه های پمپاژ ، پارامتر های کمی و کیفی آب در کانال ها و زهکش ها را گزارش نماید. همچنین با وجود قابلیت های توسعه پذیری در زیر ساخت این نرم افزار، بخش های پابش مساحی ، وضعیت مشترکین و قرارداد ها و سایر داده های مورد نیاز به صورت لایه های GIS محور به این سامانه اضافه می شود.


آخرين اخبار
پر بحث ترين
آکادمی
شهرزیبارا شهروند زیبا می سازد
نفت
تابناک وب
ثبت نام تحصیلی
تابناك وب
محل كد آمار