بیش از ۷۰۰۰۰ هکتار انواع محصولات زمستانه و بهاره در شبکه های آبیاری شمال خوزستان به زیر کشت رفت

تاریخ انتشار: چهارشنبه 14 تیر 1402 | 09:44 ق.ظ
بیش از ۷۰۰۰۰ هکتار انواع محصولات زمستانه و بهاره در شبکه های آبیاری شمال خوزستان به زیر کشت رفت مدیرعامل شرکت بهره برداری از شبکه های آبیاری شمال خوزستان از پایان عقد قرارداد محصولات زمستانه و بهاره در شبکه های آبیاری دز و کرخه شمالی خبر داد.

“محسن سعادت فر” در حاشیه نشست مشترک با نمایندگان کشاورزان گفت: بیش از ۵۵ هزار هکتار در حوضه شبکه آبیاری دز و نزدیک به ۱۶ هزار هکتار در حوضه شبکه آبیاری کرخه شمالی به زیر کشت محصولاتی از قبیل گندم، ذرت علوفه ای، چغندرقند،کلزا،صیفی جات و انواع سبزی رفت.

وی بیشترین سطح زیر کشت منطقه را محصول راهبردی گندم با بیش از ۴۰ هزار هکتار اعلام کرد و گفت: به منظور رفاه حال کشاورزان، زمان عقد قرارداد چندین بار با هماهنگی سازمان آب و برق خوزستان تمدید شد.

سعادت فر همچنین از آغاز عقد قرارداد محصولات تابستانه از سوم تیرماه سال جاری خبر داد و گفت: عقد قرارداد محصولات تابستانه از جمله ذرت دانه ای فعلا فقط درحوضه شبکه آبیاری دز صورت می گیرد.

وی تاکید کرد: زمان عقد قرارداد محصولات زراعی تابستانه در شبکه آبیاری کرخه شمالی نیز بر اساس الگوی کشت مجاز و مصوب ابلاغی شورای کشاورزی استان، متعاقباً اعلام می شود.    

به گفته سعادت فر بر اساس مصوبه شورای کشاورزی استان و دستور العمل ابلاغی سازمان آب و برق خوزستان و با توجه به محدودیت منابع آبی، امکان تامین آب کشت پرمصرف شلتوک در اراضی تحت پوشش شبکه های آبیاری دز و کرخه شمالی وجود ندارد.

در دو  نشست جداگانه  مدیران ارشد شرکت بهره برداری از شبکه های آبیاری شمال خوزستان و نمایندگان کشاورزان شهرستان های دزفول و شوش راهکارهای بهبود مصرف بهینه آب در کشت تابستانه امسال بحث و بررسی شد.


آخرين اخبار
پر بحث ترين
آکادمی
شهرزیبارا شهروند زیبا می سازد
نفت
تابناک وب
ثبت نام تحصیلی
تابناك وب
محل كد آمار