جاده اهواز – سربندر قربانی گرفت

تاریخ انتشار: دوشنبه 19 تیر 1402 | 11:35 ق.ظ
جاده اهواز – سربندر قربانی گرفت سخنگوی اورژانس ۱۱۵ خوزستان گفت: وقوع ۲ فقره تصادف در جاده‌های اهواز – سربندر و مسجدسلیمان در ۲۴ ساعت گذشته یک کشته و ۹ مصدوم به جا گذاشت.

عارف شرهانی بیان کرد: حادثه برخورد خودروهای پژو پارس و تریلی در جاده اهواز – سربندر در ساعت ۱۸:۵۰ دقیقه روز یکشنبه به اورژانس گزارش شد که یک نفر کشته شد و ۲ نفر مصدوم شدند.

وی افزود: مصدومان شامل ۲ نفر مرد ۳۱ و ۶۵ ساله با ۲ دستگاه آمبولانس به بیمارستان گلستان اهواز منتقل شدند و فوتی یک فرد با هویت نامشخص اعلام شد.

شرهانی ادامه داد: در حادثه ای دیگر برخورد خودروهای پژو ۴۰۵ و پراید در ساعت ۱۷:۳۰ دقیقه در محور مسجدسلیمان – چهار بیشه هفت نفر مصدوم به جا گذاشت که شامل ۲ دختربچه هشت و ۱۴ ساله، یک پسر بچه ۱۳ ساله و چهار نفر مرد ثبت شده است.

سخنگوی اورژانس ۱۱۵ خوزستان گفت: مصدومان به بیمارستان ۲۲ بهمن مسجدسلیمان اعزام شدند.

بر اساس این گزارش وقوع ۲ فقره تصادف جاده‌ای روز شنبه در خوزستان یک کشته و ۶ مصدوم به جا گذاشت.


آخرين اخبار
پر بحث ترين
آکادمی
شهرزیبارا شهروند زیبا می سازد
نفت
تابناک وب
ثبت نام تحصیلی
تابناك وب
محل كد آمار