افزون بر ۸۰ میلیارد ریال کالای خانگی قاچاق در آب‌های شمالی خلیج‌فارس کشف شد

تاریخ انتشار: سه شنبه 3 مرداد 1402 | 10:38 ق.ظ
افزون بر ۸۰ میلیارد ریال کالای خانگی قاچاق در آب‌های شمالی خلیج‌فارس کشف شد فرمانده مرزبانی استان خوزستان از توقیف یک فروند شناور تجاری در آب‌های شمالی خلیج‌فارس و کشف بیش از ۸۰ میلیارد ریال کالای خانگی قاچاق خبر داد.

سردار لطفعلی پاکباز سه‌شنبه بیان کرد: دریابانان ماهشهر در راستای مبارزه با قاچاق کالا و کنترل آب‌های ساحلی، روز گذشته حین کنترل شناورهای عبوری در خور زهره یک فروند شناور تجاری حامل کالای قاچاق را شناسایی و متوقف کردند.

فرمانده مرزبانی استان خوزستان افزود: در بازرسی دقیق از شناور توقیف شده ۱۵۰ دستگاه کولر که با هدف عرضه در بازار داخلی بارگیری شده بود، کشف شد.

وی در پایان با اشاره به دستگیری ۶ متهم در این رابطه گفت: کارشناسان ارزش محموله کشف شده را ۸۰ میلیارد ریال ارزیابی کردند که پس از تکمیل پرونده مقدماتی به همراه متهمان تحویل مراجع ذی صلاح شد.

 


آخرين اخبار
پر بحث ترين
آکادمی
شهرزیبارا شهروند زیبا می سازد
نفت
تابناک وب
ثبت نام تحصیلی
تابناك وب
محل كد آمار