افتتاح ۱۵ پروژه راه خوزستان در هفته دولت /۷۰۸ واحد مسکونی به متقاضیان واگذار می‌شود

تاریخ انتشار: یکشنبه 5 شهریور 1402 | 09:27 ق.ظ
افتتاح ۱۵ پروژه راه خوزستان در هفته دولت /۷۰۸ واحد مسکونی به متقاضیان واگذار می‌شود مدیرکل راه و شهرسازی خوزستان از افتتاح ۱۵ پروژه در حوزه راه در هفته دولت خبر داد و گفت: در حوزه مسکن نیز ۷۰۸ واحد مسکونی به متقاضیان در قالب طرح‌های نهضت ملی مسکن و مسکن مهر واگذار خواهد شد. مسعود بیات منش، با اشاره به پروژه‌های قابل افتتاح هفته دولت در اداره کل راه […]

مدیرکل راه و شهرسازی خوزستان از افتتاح ۱۵ پروژه در حوزه راه در هفته دولت خبر داد و گفت: در حوزه مسکن نیز ۷۰۸ واحد مسکونی به متقاضیان در قالب طرح‌های نهضت ملی مسکن و مسکن مهر واگذار خواهد شد.

مسعود بیات منش، با اشاره به پروژه‌های قابل افتتاح هفته دولت در اداره کل راه و شهرسازی خوزستان اظهار کرد: در حوزه راه ۱۵ پروژه به طول ۲۶.۵ کیلومتر و اعتبار ۶۶۲ میلیارد تومان افتتاح خواهد شد.

وی با بیان اینکه بیشترین پروژه‌های راه اجرا شده در محور اهواز – چذابه قرار دارند، افزود: همچنین چهارخطه شدن بخشی از محور اهواز – مسجدسلیمان، محور دزفول – محمدبن جعفر و جاده خروجی هفتکل تا سه راهی مسجدسلیمان از دیگر طرح‌های مهم راه قابل بهره‌برداری در هفته دولت هستند.

مدیرکل راه و شهرسازی خوزستان گفت: در حوزه مسکن نیز ۷۰۸ واحد مسکونی به متقاضیان در قالب طرح‌های نهضت ملی مسکن و مسکن مهر واگذار خواهد شد؛ میزان تسهیلات این واحدها حدود ۳۵.۵ میلیارد تومان بوده است.

بیات منش ادامه داد: پروژه‌های مسکن مهر و نهضت ملی مسکن قابل افتتاح، در شهرهای امیدیه، اهواز، آبادان، بندر ماهشهر، رامشیر، سوسنگرد، شوشتر، مسجدسلیمان، هندیجان، شوش و سالند هستند.

وی عنوان کرد: تعداد سایت‌های آماده‌سازی شده مسکن مهر که در هفته دولت افتتاح خواهند شد، ۵ سایت مسکن است.

بیات منش خاطرنشان کرد: انجام عملیات آسفالت به مساحت ۶۲ هزار متر مربع از دیگر طرح‌هایی است که به مناسب هفته دولت در استان خوزستان اجرایی شده و افتتاح می‌شود. پیاده‌رو سازی در مساحت ۱۹هزار و ۲۰۰ متر مربع با اعتبار بیش از ۱۶ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان از دیگر طرح‌های قابل افتتاح در هفته دولت است.

 


آخرين اخبار
پر بحث ترين
آکادمی
شهرزیبارا شهروند زیبا می سازد
نفت
تابناک وب
ثبت نام تحصیلی
تابناك وب
محل كد آمار