نکات کلیدی تغذیه در زمان ابتلا به کرونا

تاریخ انتشار: سه شنبه 2 شهریور 1400 | 13:38 ب.ظ
نکات کلیدی تغذیه در زمان ابتلا به کرونا ندا فرح بخش  با تاکید بر مصرف ۶ لیوان آب در شبانه روز از سوی افراد مبتلا به کرونا افزود:این افراد  باید از مصرف غذاهای سرخ شده مثل انواع کوکو، کتلت، خورشت و کباب کوبیده پرهیز کنند. وی با تاکید بر مصرف غذاهای آب‌پزشده در این دوران گفت: دریافت غذاهای پروتئینی مثل حبوبات، تخم مرغ، انواع گوشت و کره بادام […]

ندا فرح بخش  با تاکید بر مصرف ۶ لیوان آب در شبانه روز از سوی افراد مبتلا به کرونا افزود:این افراد  باید از مصرف غذاهای سرخ شده مثل انواع کوکو، کتلت، خورشت و کباب کوبیده پرهیز کنند.

وی با تاکید بر مصرف غذاهای آب‌پزشده در این دوران گفت: دریافت غذاهای پروتئینی مثل حبوبات، تخم مرغ، انواع گوشت و کره بادام زمینی بدون شکر باید افزایش یابد و بهتر است هر روز یک عدد تخم مرغ آب پز کاملا پخته شده مصرف شود.

فرح بخش ادامه داد:  افراد باید مصرف شکر و قند را محدود کنند، غذاهای کنسروی، گوشت‌های فرآوری شده و فست فود مصرف نکنند ضمن اینکه مصرف میوه و سبزیجات در طول روز نباید فراموش شود.

این کارشناس ارشد بهبود تغذیه گفت: مصرف مواد غذایی صنعتی حاوی شکر مثل بیسکویت، کیک، مربا،نوشابه، ماءالشعیر و آبمیوه های صنعتی ، انواع شیرینی و آبنبات و شکلات ممنوع است،  لبنیات مثل ماست پروبیوتیک هر روز در کنار وعده‌های غذایی مصرف شود و مواد غذایی محرک مانند برخی ادویه های تند باید از برنامه غذایی حذف شود.

مصرف صبحانه متنوع

وی بیان کرد: افراد باید صبحانه متنوع شامل عسل، عدسی، فرنی، تخم مرغ، پنیر و گردو و ارده میل کنند ضمن اینکه مغزدانه ها مثل بادام درختی، فندق ، پسته و گردو و کنجد را می توانند هر روز به صورت آسیاب شده در ماست ، سوپ و فرنی استفاده نمایند.

استفاده از مکمل های ویتامین D و C

فرح بخش به بیماران مبتلا به کرونا توصیه کرد مکمل های ویتامین D ، ویتامین C و روی را در این دوران فراموش نکنند، هفته ای یک مکمل ویتامین دی ۵۰ هزار واحدی از زمان شروع علائم تا یک ماه بعد ازاتمام علائم مصرف کنند ، همچنین مکمل روی ۷۵ تا ۱۰۰ میلی گرم  و مکمل ویتامین C با دوز ۱۰۰۰ میلی گرم به صورت روزانه تا دو هفته بعد از اتمام علائم باید مصرف شود.

این کارشناس ارشد بهبود تغذیه اضافه کرد: از پودر جوانه ها مثل جوانه گندم، ماش، عدس  در سوپ ، آش و ماست نیز می توان به صورت روزانه استفاده کرد، ضمن اینکه از مصرف غذاهای دیر هضم حاوی پنیر پیتزا، ماکارونی و قارچ باید خودداری شود.

وی گفت: در صورت اسهال مصرف مکمل ویتامین C تا برطرف شدن این مشکل ممنوع است ودر صورت اسهال از کته هویج با کمی روغن و نمک به اندازه به همراه ماست پروبیوتیک مصرف شود.

مصرف میوه جات و سبزیجات

فرح بخش بیماران کرونایی در دوران درمان را به مصرف میوه های حاوی ویتامین A مثل موز، انبه، طالبی  و سبزیجاتی همچون هویج توصیه کرد ئ تاکید نمود این افراد درکنار غذاهای خود از لیمو ترش استفاده کنند همچنین مصرف  قهوه، چای غلیظ، نسکافه و یا شکلات تلخ ممنوع است.

هم اکنون ۲۰ شهرستان خوزستان در وضعیت قرمز، ۲ شهرستان نارنجی و پنج شهرستان زرد کرونایی هستند.

بر اساس این گزارش یک میلیون و ۳۰۰ هزار دز واکسن در خوزستان تزریق شده است.

 


آخرين اخبار
پر بحث ترين
تجهیزات آشپزخانه
شهرزیبارا شهروند زیبا می سازد
نفت
تابناک وب
ثبت نام تحصیلی
تابناك وب
محل كد آمار