ابلاغ ۹۲۶ میلیارد تومان برای جبران خسارت سیل به کشاورزی خوزستان

تاریخ انتشار: جمعه 3 خرداد 1398 | 12:46 ب.ظ
ابلاغ ۹۲۶ میلیارد تومان برای جبران خسارت سیل به کشاورزی خوزستان رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی خوزستان گفت: دولت مبلغ ۹ هزار و ۲۶۰ میلیارد ریال اعتبار برای جبران خسارت های سیل به بخش کشاورزی خوزستان ابلاغ کرد.

امید حاجتی در گفت و گو با خبرنگار  بیان کرد: این مبلغ از محل اعتبارات ماده ۱۰ قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت برای جبران خسارت بخش های کشاورزی خسارت دیده ناشی از سیل سال ۱۳۹۸ به استان خوزستان ابلاغ شد.
وی افزود: از ۹ هزار و ۲۶۰ میلیارد ریال ابلاغ شده مبلغ چهار هزار و ۶۳۰ میلیارد ریال تخصیص یافته است.
وی توضیح داد: بابت هر هکتار زراعت دیم تا سقف ۲۰ میلیون ریال و هر هکتار زراعت آبی و باغی نیز ۵۰ میلیون ریال خسارت پرداخت می شود.
رییس کمیته امور برآورد و تخصیص منابع قرارگاه استانی بازسازی مناطق سیل زده خوزستان با اشاره به اینکه برای هر راس دام سبک پنج میلیون ریال و دام سنگین۳۰ میلیون ریال پرداخت می شود، افزود: به هر واحد مرغداری که در جریان سیل اخیر تخریب شده باشد تا سقف ۲۰۰ میلیون ریال خسارت پرداخت می شود.
به گفته حاجتی، به هر کلنی زنبور عسل که در جریان سیل فروردین امسال دچار آسیب شده باشد مبلغ ۲ میلیون ریال خسارت پرداخت می شود.
رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی خوزستان گفت: افزون بر این به هر هکتار آبزی پروری گرم آبی تا ۵۰ میلیون ریال و هر تن تولید مزرعه آبزی پروری سرد آبی تا ۸۰ میلیون ریال خسارت پرداخت خواهد شد.
وی ادامه داد: برابر تصمیم قرارگاه استانی بازسازی و نوسازی مناطق سیل زده خوزستان به منظور احداث هر ایستگاه پمپاژ گروهی بزرگ با برداشت آب بیش از ۱۰۰ لیتر در ثانیه مبلغ ۸۰ میلیون ریال پرداخت خواهد شد.
رییس کمیته امور برآورد و تخصیص منابع قرارگاه استانی بازسازی مناطق سیل زده خوزستان گفت: اعتبارات مربوط به خسارات بخش آبزی پروری به اداره کل شیلات استان و اعتبارات مربوط به جبران خسارات بخش کشاورزی به سازمان جهاد کشاورزی خوزستان ابلاغ می شود تا پس از برنامه ریزی پرداخت خسارت ها آغاز شود.
بر اساس این گزارش، برآورد خسارت ناشی از سیل خوزستان همچنان ادامه دارد و تاکنون بیش از ۱۵۳ هزار میلیارد ریال میزان خسارت به مردم و بخش های زیربنایی خوزستان برآورد شده که بخش عمده ای از آن (بالغ بر ۷۷ هزار و ۲۶۸ میلیارد ریال) مربوط به بخش کشاورزی است.
طغیان رودخانه های دز، کارون و کرخه و رهاسازی آب از سد کرخه و دز به دلیل بارش شدید باران فروردین ماه ۹۸ در خوزستان و بالا دست، باعث جاری شدن سیلاب در برخی مناطق خوزستان شد.

منبع:ایرناخوزستان


آخرين اخبار
پر بحث ترين
تجهیزات آشپزخانه
شهرزیبارا شهروند زیبا می سازد
نفت
تابناک وب
ثبت نام تحصیلی
تابناك وب
محل كد آمار