تولید سالانه ۲۴ تن گوشت آماده طبخ شترمرغ در خوزستان

تاریخ انتشار: سه شنبه 8 آذر 1401 | 11:56 ق.ظ
تولید سالانه ۲۴ تن گوشت آماده طبخ شترمرغ در خوزستان ۱۸ واحد صنعتی و سنتی پرورش شترمرغ در خوزستان در حال فعالیت هستند .

مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی گفت: ۳ واحد صنعتی پرورش شترمرغ در بهبهان و رامهرمز و ۱۵ واحد سنتی پرورش شترمرغ در شهرستان‌های بهبهان، رامهرمز، آبادان، سوسنگرد، دزفول، اندیمشک و کارون در حال حاضر وجود دارد.

آصفی افزود: دو واحد صنعتی موجود در بهبهان به ظرفیت ۵۰۰ و ۳۰۰ قطعه و رامهرمز با ظرفیت ۲۰۰ قطعه مشغول به فعالیت می‌باشند.

وی با بیان اینکه گوشت استحصالی آماده طبخ شترمرغ در استان سالانه ۲۴ تن است اظهار داشت: از پوست و چرم شترمرغ در صنایع دستی و تولید لوازم چرمی استفاده می‌گردد همچنین شاه پر آن در تولید وسایل تنظیفی و ناخن و چشم‌های آن در وسایل پزشکی به کار گرفته می‌شود روغن این پرنده نیز در درمان بیماری‌ها و تخم شترمرغ در صنایع غذایی استفاده می‌ شود.

آصفی اظهار داشت: از محل تسهیلات تبصره ۱۸ به متقاضیان پرورش شترمرغ تسهیلات اعطا می‌شود.


آخرين اخبار
پر بحث ترين
نمایشگاه
شهرزیبارا شهروند زیبا می سازد
نمایشگاه
تابناک وب
ثبت نام تحصیلی
تابناك وب
محل كد آمار