وضعیت سیلاب خوزستان پشت درهای بسته بررسی شد

تاریخ انتشار: دوشنبه 29 بهمن 1397 | 09:24 ق.ظ
وضعیت سیلاب خوزستان پشت درهای بسته بررسی شد کشاورزنیوز

 جلسه بررسی شرایط منابع آبی حوزه ‌های رودخانه های خوزستان، برای مدیریت سیلاب ها در مناطقی از استان بدون حضور خبرنگاران برگزار شد.

 

نشست مدیریت سیلاب در رودخانه های کرخه و کارون بزرگ، در شرایطی بدون حضور رسانه ها در سازمان آب و برق خوزستان برگزار شده که به دلیل نگرانی عمومی از وقوع سیل به ویژه در غرب استان، این مساله حساسیت ویژه ای در افکار عمومی پیدا کرده است.
کانال تلگرام وزارت نیرو (پاون) اعلام کرده است که حاج رسولی ها مدیرعامل شرکت مدیر منابع آب ایران، حاجی زاده مدیرکل مدیریت بحران خوزستان و شمسایی مدیرعامل سازمان آب و برق در این نشست حضور داشتند.
فرمانداران نیز از مدعوین این جلسه بودند.
پایگاه اطلاع رسانی وزارت نیرو (پاون)، همچنین ۲۴ بهمن پنجشنبه از تشکیل جلسه مدیریت مخازن سدها و سیلاب رودخانه های خوزستان، با حضور وزیر نیرو، استاندار خوزستان، رئیس سازمان مدیریت بحران کشور، رئیس سازمان هواشناسی کشور، معاون آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی در پی افزایش قابل ملاحظه بارندگی ها در خوزستان و پیش بینی استمرار ورودی قابل توجه به مخازن سدها خبر داده بود.
حدود ۲ هفته پیش با افزایش رهاسازی آب از سدهای دز و کرخه، مناطقی از ۶ شهرستان در خوزستان در معرض سیلاب قرار گرفتند.
وزارت نیرو امروز اعلام کرد: حجم آب ورودی به مخازن سدهای حوزه کارون بزرگ، کرخه و مارون از ابتدای سال آبی ۹۸-۹۷ تاکنون ۱۵ میلیارد و ۲۵۸ میلیون متر مکعب بوده که نسبت به سال آبی گذشته ۴۴۵ درصد (افزایش ۴.۵ برابر) افزایش داشته است.
حجم آب ورودی به سدهای کارون ۴، کارون ۳، شهید عباسپور، مسجد سلیمان و گتوند علیا (حوزه کارون) در خوزستان پنج میلیارد و ۷۳۳ میلیون مترمکعب گزارش شده که نسبت به سال گذشته در همین مدت از ۳۱۴ درصد افزایش برخوردار بوده است.
بر همین اساس، سد مارون با ۸۸۳ میلیون مترمکعب ورودی آب، از بیشترین میزان ورودی نسبت به سدهای خوزستان برخوردار بوده که این میزان افزایش، رشد ۸۹۸ درصدی ورودی را در مقایسه با سال آبی گذشته به ثبت رسانده است.
بر اساس این گزارش، در حال حاضر ۸۱ درصد مخازن سدهای حوزه کارون بزرگ، کرخه و مارون پر شده که نسبت به مدت مشابه در سال قبل ۷۷ درصد رشد داشته است.
متوسط بارندگی ها در خوزستان نسبت به پارسال ۵۷۰ درصد و نسبت به بلند مدت ۷۵ درصد بیشتر شده که این میزان بارش، منجر به افزایش جریان آب رودخانه های استان به میزان ۴۶۰ درصد نسبت به سال گذشته و ۶۶ درصد نسبت به دوره آماری بلند مدت شده است. همین امر موجب شده میزان پرشدگی سدهای استان نیز از ۴۴ درصد در مدت مشابه سال گذشته به ۸۳ درصد در شرایط فعلی افزایش یابد.

منبع: ایرنا


آخرين اخبار
پر بحث ترين
تجهیزات آشپزخانه
شهرزیبارا شهروند زیبا می سازد
نفت
تابناک وب
ثبت نام تحصیلی
تابناك وب
محل كد آمار